miercuri, 24 august 2011

page view

...Domnilor,specialisti,va rog sa ma iertati daca mi-am 'bagat nasul,'' si am facut o gafa,cred,se potremedia,dar eu nu prea stiu cum......va rog inca o data sa ma scuzati....[asa sint incepatori],acum in citeva zile o sa aduc un specialist sa-mi rezolve problemele......va multumesc..si inca o data ,ma scuzati!...bufnea georgeta .

5 comentarii:

  1. ....as,dori sa nu va suparati....,si sa ne intelegeti,pe cei fara carte in calculatoare,,,!bufnea georgeta!

    RăspundețiȘtergere
  2. .....miine 30 august ,vin domnii de la cablu,si pot incepe sa lucrez..geta bufnea

    RăspundețiȘtergere
  3. ...domnii de la firma de calculatoare,au remediat,eu asa am inteles,d-tra,o sa va sesizatidaca nu am zisbine...bufnea georgeta!

    RăspundețiȘtergere
  4. ....astazi este duminica,nu stiu daca voi sta prea mult la,calc. geta! ...de miine incepem din nou dar cu forte proaspete1...sa vedem daca voi face fata;eu sper sa pot face fata! va iubesc,si va pup pe toti din lumea intreaga chiar daca nu ne cunoastem....la revedere! pa! geta!

    RăspundețiȘtergere
  5. ....ce pot sa va mai spun de soarta mea!,,de cite ori vreau sa merg inainte,ceva ma trage inapoi,..de ce oare! poate ca-mi spun dorintele in gura mare si lumea se uita cu ochii rai? de exemplu acum....eu inca nu am inceput sa lucrez, cu codul adseense,sa fac un profit,eu ma lupt cu netul,care cade in fiecare zi,cu tastatura care piiuie,si nu pot sa scriu,cu specialisti care sint foarte ocupati,si sper saptamina care vine,sa-si faca putin timp de mine!...si uite asa si iar asa...? nu stiu pina cind voi suferii,...poate o sa vrea cineva de sus sa-mi lumineze viata,,,!pa! bufnea georgeta!

    RăspundețiȘtergere