luni, 22 august 2011

blog

.....toata ziua fac,si desfac bloguri,pina imi instalez cablu,sa pot lucra cu ADSENSE,in care am mare incredere,nu ar fi acest adsense,daca acolo nu ar fi oameni foarete seriosi,si foarte talentati. buna ziua!geta

9 comentarii:

  1. ...in capul meu este o mare nebuloasa,in fiecare zi invat cite ceva,ca o baba de tara,...dar cind voi sti mai multe cu cine sa ma pun,cu o baba de oras ....,foarte mult iubesc aceasta inventie care se numeste calculator,daca era inventat pe vremea mea ,adica 1975,cind eram foarte tinara,cred ca nu ar fi fost nici o scoala pe care sa nu o urmez,de calculator,bineinteles,la cita putere aveam de a invata....,acum este cam tirzior,si tot nu ma las.!geta saptamina viitoare voi untilni un specialist in calculatoare....MARE FERICIRE...!

    RăspundețiȘtergere
  2. ...in capul meu este o mare nebuloasa,in fiecare zi invat cite ceva,ca o baba de tara,...dar cind voi sti mai multe cu cine sa ma pun,cu o baba de oras ....,foarte mult iubesc aceasta inventie care se numeste calculator,daca era inventat pe vremea mea ,adica 1975,cind eram foarte tinara,cred ca nu ar fi fost nici o scoala pe care sa nu o urmez,de calculator,bineinteles,la cita putere aveam de a invata....,acum este cam tirzior,si tot nu ma las.!geta saptamina viitoare voi untilni un specialist in calculatoare....MARE FERICIRE...!

    RăspundețiȘtergere
  3. am trimis acelas comentariu de doua ori.....! ce va spuneam [cu baba....]!dar imi revin eu...peste putin timp,eu sint foarte optimista[ca doar intineresc,nu.!]geta.....o sa vina vremea cind o sa ridem[de noi],dar nu-i nimic,tot mari sintem....nu credeti..!geta!

    RăspundețiȘtergere
  4. dragi prieteni de pretutindeni,clipa cea mare s-a infaptuit.S-a instalat internetul la casa mea....peste o ora vine si un specialist,sa incep sa lucrez cu ADsensul..la revedere.

    RăspundețiȘtergere
  5. ....acum este acum,trebuie sa incep munca,nici la 20 ani ,nu eram asa de entuziasmata,ca acum.voi incepein scurt timp sa lucrez...,atunci nu-mimai arde de stat la vorba!....o sa lucrez,poate voi ajunge la un venit care sa-mi permita,sa-mi fac toate analizele medicale.sa vad de ce noaptea ma scoala din somndin doua in doua ore,osenzatie de voma,si un rau fara explicatie,..si asa de doua trei ori pe noapte,[somn de noapte fiindde la ora23,pina la 5 dm]dupa aceste ore nu pot dormi deloc[ca mi se face rau].Eu stiu ca un om sanatos asa cum amfost si eu,dupa o noapte de somn ,areo vitalitate foarte mare,iar eu nu pot sa merg nici pe strada de una singura,ca mu ma prea tin picioarele.Am fost depistata si cu o tensiune foarte mare de 20-22 si nu prea ma tin de regim side pastile[nu iau deloc].acum vreau sa vad ce pot sa am...in familie se mosteneste Diabetul de la mama,si dela ta,mainimic[a murit de cancerla planimi de 60 ani de fumat.Eu nu fumez de loc,si nuamfumat niciodata,nici caFEA NU CONSUM,TOT NICIODATA,dar maninc foarte multa piine[500g]pe zi alimente mult maiputine iar carne aproape deloc,M nu stiu ,de ce la o virsa omul,nu le mai poate duce pe toate,,..grea haina batrineti[57ani]nu cred ca esti batrin,DAR nici tinar....!larevedere,mai scriem si miine pa!bufnea georgeta

    RăspundețiȘtergere
  6. ....oare cit mai trebuie sa ma chinui,sa invat postarile...imi este rau,nu mai pot?geta

    RăspundețiȘtergere
  7. ...iar nu se distribuie pe twitter! de ce oara! ca innebunesc. geta bufnea!

    RăspundețiȘtergere
  8. ....am terminat si cu postarile,ca este o mare CACEALMA,nu-ti activeaza contul,sau iti gaseste o chichita,si muncesti ca prostul degeaba! acum mai nou primesc sute de emailuri,cu promovare de produse,si asteptam comisioane.care si ele se pierd pe drum. Deci cine spune ca are venituri din calculator,ori minte ori este un mare specialist,...!si asta cred ca este un specialist!
    PREMIUL CARE SE ZICE CA L-AM CASTIGAT,SI CARE A FOST ANUNTAT PE BLOGUL MEU,ESTE SI ACEASTA O MARE GLUMA! SAU TOT NISTE SMECHERI
    CARE TE FACE CA LA 'NUFARUL"! EU AM SESIZAT ONU,DARNU SE STIE CAT DUREAZA CERCETARILE! CHIAR SI CEL CARE A MINTIT POATE FI TRAS LA RASPUNDERE! DECI A AVEA CALCULATOR ESTE O MARE PIERDERE DE TIMP! ACUM SA VEDEM ! POATE EU GRESESC! SA DEA DOMUL SA GRESESC EU!

    RăspundețiȘtergere